Links

Ontmoeting: samenkomst die verplichtingen wegneemt. (onbekend)

Nuttige schakels voor nieuwe ontmoetingen

Trustworks
Breng de dialoog op gang en creëer een cultuur van vertrouwen! Hoe je dat doet, kun je leren en Trustworks helpt je daarbij.
https://www.trustworks.nl/

Transmissie levert een geïntegreerd pakket van advies en ondersteuning op het gebied van organisatie, communicatie en fundraising.
www.transmissie.nl

Zorggroep Manna geeft persoonlijke aandacht en ondersteuning, in de thuiszorg en verzorgingshuis, aan iedereen vanuit een christelijke basis.
http://www.zorggroep-manna.nl/

VPTZ: Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Informatie voor terminaal zieken die thuis willen sterven, hun naaste omgeving ( mantelzorgers), verwijzers, vrijwilligers en anderen in Oost-Gelderland.
www.vptzoostgelderland.nl

Zorgdiensten Online is de zorgsite en de verbindende schakel tussen hulpvragers en hulpverleners in de zorg.
www.zorgdienstenonline.nl

Grafisch ontwerp en fotografie en maker van mijn logo
www.allotts.nl

 

Vind een christelijke hulpverlener bij u in de buurt.
www.ikzoekchristelijkehulp.nl

CBKZ: Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg
CBKZ helpt zorgaanbieders aan de eisen van de Wkkgz te voldoen en biedt ondersteuning bij een professionele en onafhankelijke afwikkeling van klachten
https://www.cbkz.nl/

Netwerk Vredestichters zet zich in om gemeenten en de leden te helpen vredestichters te zijn of te worden. Er is een groep van ervaren sprekers, trainers en coaches die hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen ter ondersteuning van kerken en gemeentes.
www.vredestichters.nl

Bureau Zuidema
Wij ontwikkelen individuen, teams en organisaties in invloed, zodat zij succesvoller hun doel behalen én de relatie met de ander versterken.
https://www.zuidema.nl/

Ontwerp en realisatie van deze website.
www.lievehelp.nl